Wednesday, October 19, 2005

taas taalla. Rahapula rajoittaa internettia, kun nordeasta tuli kuriirilla vammainen kortti. invalidi.

Ei ole rahaa ostaa labratakkia juuri nyt, jota vaativisivat. Valkotakki pitaa laittaa paalle, ennenkuin anatomian kirjan avaa. Luennoilla sitten istutaan labratakit paalla. Kysyin miksi.
Discipline.

Ja biologian tunnin jalkeen opettaja tarkistaa kaikkien muistiinpanot. Kyttays on maan tapa. Opetusta on paljon, ja vahan oppilaita per oppilas, mutta opetusmenetelmat eivat ole erityisen hioutuneet, eika akateemisesta vapaudesta ole puhettakaan. Oppiminen ei ole tarkeinta vaan osallistuminen.

Tuuli tekee kylman. Kaytan nahkarukkasia, vaikkei olla pakkasenpuolelle paasty. Pimeys on taalla erilaista, koska katuvaloja on vahan, ja neuvotaan, ettei pimean aikaan sovi ulkoilla. Kohta on aina pimeaa. Taytyy keksia harrastus, joka vaatii jonnekiin siirtymista, muuten jumittuu huoneeseensa, joka on kaytannossa selli.

1 Comments:

Blogger ansku said...

hei vain taas paavoveli! minä näin sinusta viime yönä unta. tulit kotiin! se meni näin: minä olin jostain syystä kavereitteni (ainakin kaverini saija oli siinä) kanssa ulkona petran (se on saijan isosisko) ja annan kanssa. ne tekivät jotain ihmeellistä, mutten kyllä nyt muista enään mitä. sitten kaikki minun kaverit lähti ja petra ja anna sanoivat että voi kun paavo nyt tulisi ja katsoivat sinne suuntaan minne mennään jos mennään kylälle. (me siis seisottiin piritan talon kohdalla vitostiellä) sanoin sitten että minäkin menen ja niin lähdin. menin sitä kautta mistä autot menevät meille. kun käännyn ensimmäisestä mutkasta, näin sinut! minä huusin paavo ja juoksin sinun luokse ja halasin.
sinua on ikävä, usko vaan <3 kävin heidin luona eilen ja kerroin että sinä olet venäjällä. ja sitten myös että te olette käyneet pietarissa. heidin äiti kertoi hirveästi kaikkea pietarista ja opetti mulle venäjää. tiiätkö jo millon sää tuut kottiin? mutta sinä pidä hauskaa siellä arkangelissa <3<3<3<3

1:11 AM  

Post a Comment

<< Home