Friday, October 07, 2005

Arktisten ilmamassojen vaihtuminen kuulemma aiheuttaa kovat tuulet.

Joko kirjoitin, etta intialainen kaytavanaapurini Raj ryostettiin. Raj, Lawrence ja Kinsley punoivat kostosuunnitelmaa.
Raj:what does the word ambush mean to you?
Kinsley ainakin kertomusten perusteella on kylla kova jannu, nyrkkeili armeijassa, ja kun joku oli hanta yrittanyt ryostaa, niin Kinsley oli motannut aikomuksenaan tappaa. Nain han kertoi.

Tanaan ei taas tullut kuumaa vetta. Jaa hiukset pesematta, mutta kai se tekee hyvaa, kun ei joka paiva pese. Ei kylma suihku pirista, se lannistaa.

Pitaisi ostaa kameraan patteri, mutta en saa aikaiseksi. Hukkasin visaelectronini, ja talla hetkella ei ole keinoa saada uutta rahaa. Avasin tilin pankkiin, mutta sekaan ei ole valmis, ja kauanko kestaa ennenkuin suomesta saa kortin, etta meneeko koyhailyksi. Mutta kyllahan Venajalla koyhaily kuuluu asiaan.

Asunnon toivoisin saavani, olen liian helposti kaytettavissa asuntolassa. Varsinkin Amanda tulee voimalla sisaan ja alkaa lainailla asioitani. Kaataa partavettani putkiloon itselleen lahjaksi. Ovet on liian ohuet, etta kuulevat jos olen kotona, ja mina aina annan ensin periksi ja avaan oven.

Yksinainen lokki seisoi Leninin kaljulla paalaella ja valvoi aukiota. Siitakin jai kuva ottamatta.

Paras levy on yleensa hittilevyn jalkeinen parjattu floppi. Hittilevyn jalkeinen on aina pettymys, paitsi jos on Beatles, jolloin kaikki oli kultaa mihin koskivat.

Puhelin saapui tanne venajalle kolmessa viikossa. Sen kulkeman matkan olisi kavellyt siina ajassa. Ehka posti todella kannetaan apostolin kyydilla.

Kaupassa oli vodka (vai onko se votka) maistiaiset. Jos kaikkia merkkeja maistaa, niin kylla neljas shotti alkaa maistua aika makealle. Ostopaatos nousee paahan, ei kukkaron nyorit ole kirealla kun kaunis tytto hymyilee: kokeile viela tatakin merkkia.

Milloin kellot kaannetaan? kaannetaanko ne venajallakin? Minulta jaa huomaamatta ja sina aamuna menen tunnin ajoissa johonkin tapaamiseen.

Katkonaista katkonaista. Pitaisiko koittaa kuvailla henkilohahmot ja pitaa niita mukana, niin paivakirja saisi tarinan rakenteen.

2 Comments:

Blogger Jaakko said...

Vai, että sellainen net pro :).
Keikkee ne tännekin jyrää.

4:51 AM  
Blogger Jaakko said...

Asiat kyllä järjestyy ja Herra huolen pitää, mutta onhan siellä hupaista ja hankalaakin sattumusta, samoin muuten jukka pyrhönen kertoi kulkukoiran melkein tulleen päälle joku päivä, joten aika epeleitä ovat ne ja kyllä kylmä kylpy piristää, mutta mitenkä ne saa otettua sen ilman flunssaa, niin tätä en ymmärrä, on se kyllä vaan mahotonta meinikiä.

5:59 AM  

Post a Comment

<< Home