Friday, September 30, 2005

ei kummia.

Asunnon etsiminen edistyi. En turvannut Olgaan, joka on kiireinen, koska muut ulkomaiset (intiasta) ovat hanen tyonsa ja heille kaupungin esittely ja asunnon etsinta. Mina olen harrastus. Dekaanin toimistosta soittelivat ilmoituksiin ja walter vaimonsa kanssa tuli asuntotoimistoon. Kaksio pitaisi torstaina olla katsottavissa. mutta katsotaan. ei venajalla koskaan tieda.

Jokea kavin nain perjantaina syynaamassa. Se aaltoili oudosti, kun aallot kimpoilivat laiturista takaisin. Kun valot ei ole paalla ja hamartaa, on autojen valot kirkkaat ja kauniit ja bussin valaistut ihmiset oudon etaiset. Yokerhoon on alkuillasta mukava menna kahville, kun saa olla aivan yksin suuressa tilassa ja kaikki tyontekijat karppana palvelemassa. Vaikka kahvia en juonut vaan teeta. Yllattavan helppo oli vieroitus niuvan kuudesta kymmeneen kupista paivassa tayskieltaytymiseen. Ulkomailla ei tunnista vieroitusoireita. Niita luulee oudon ilman aiheuttamaksi innostukseksi tai vasymykseksi.

2 Comments:

Blogger Jaakko said...

katoin äsken häistä tehtyä videota, erinomainen, kari oli filmannut ja näytelmä oli tosiaan aika hauska,
olet hyvä kynäniekka, muuten elämäsi siellä kuulostaa oikein mielenkiintoiselta, ihan tulee kaipuu lähteä ulkomaille itselläkin, ehkäpä vielä joskus menenkin, heikki on jossain tiellä tietymättömillä, mutta ovat muut paikalla, olen kotoa, voimia sinulle ,

3:19 AM  
Blogger Jaakko said...

nyt syömään

3:19 AM  

Post a Comment

<< Home